Εορτασμός Επετείου 28ής Οκτωβρίου 2011-2012

 Η γιορτή για τις 27 Οκτωβρίου, την οποία ανέλαβαν οι καθηγήτριες: Παπαστεργίου Δέσποινα, Κρανιώτου Ελένη, Πράπα Αικατερίνη και συμμετείχαν αρκετοί μαθητές καθώς και η χορωδία του σχολείου μας, που τη διηύθυνε ο καθηγητής της Μουσικής Λέκκας Λάζαρος. Στη  συγκεκριμένη γιορτή διαβάστηκε το πρακτικό βραβείων και αριστείων και ορίστηκε σημαιοφόρος και παραστάτες για την 28η Οκτωβρίου. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο το σχολείου.

Γιορτή 17ης Νοέμβρη

 Στις 17 Νοεμβρίου την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι καθηγήτριες: Πράπα Αικατερίνη, Παπαστεργίου Δέσποινα και Σερετίδου Παρθενόπη καθώς και ο καθηγητής της Μουσικής Λέκκας Λάζαρος που δηύθυνε τη χορωδία. Την παρουσίαση του προγράμματος ανέλαβε μαθήτρια του σχολείου ως αφηγήτρια και αρκετοί άλλοι μαθητές απαγγέλοντας ποιήματα, Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο πεοαύλιο του σχολείου.

Γιορτή 25ης Μαρτίου

Στις 24 Μαρτίου τη γιορτή ανέλαβαν οι καθηγητές: Παναγιωτοπούλου Ευτυχία, Ζαρζώνης Βασίλειος, Λέκκας Λάζαρος και Μπασδέκη Γεωργία.Συμμετείχαν αρκετά παιδιά του σχολείου μας στην αφήγηση και στην απαγγελία ποιημάτων. Τη γιορτή πλαισίωσε και μια χορευτική ομάδα παιδιών που έδωσε ένα διαφορετικί τόνο στην εκδήλωση και εντυπωσίασε τους μαθητές. Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου.

Στατιστικά Ιστοσελίδας
Please install plugin JVCounter!

 
Ανακοινώσεις Σχολείου
Τα πιο Δημοφιλή...
Πρόσφατες Ενημερώσεις